Visiitti suloiselle kotieläinpihalle Rahissa

Luimme I love Kustavi -Facebookin ryhmästä kotieläinpihasta Rahissa ja päätimme lähteä pienelle päiväajelulle. Facebookissa olleet julkaisut olivat sangen innostuneita ja kuvat söpöistä eläimistä, saivat vakuuttuneeksi, että paikka on katsastamisen arvoinen. Ja totta tosiaan, paikka oli sopivan kokoinen, jotta 2-vuotiaamme jaksoi siellä tallustella ja nähdä kaiken ja 4-vuotiaallekin oli nähtävää ja tekemistä.

Rahin kotieläinpiha
Rahin kotieläinpihan opastekyltti.

Nuorimmainen oli eniten innoissaan omenapuussa olleesta puumajasta ja söpöistä pupuista ja isompi puolestaan nautti vuohien ja lampaiden syöttämisestä ruoholla. Yksi kohokohdista oli myös pieni evästauko osittain omilla eväillä ja osittain pienen kioskin antimilla (huom. kioskiin käy vain käteinen!).

Syödessämme pihalla vapaana käyskennellyt possu tuli kerjäämään pöydän viereen makupaloja (emme antaneet) ja yksi kanoista oli sitä mieltä, että isovarpaani, joka oli lakattu punaiseksi, oli maistamisen arvoinen (vähän saatoin säikähtää.. :D).

Pikku puppu
Jänö Sukkela ja pikku papanat, luki aitauksen kyltissä.
Omenapuussa maja
Upea maja omenapuussa.
Vuohen syöttämistä
Vuohen syöttämistä.

Paikka on avoinna joka päivä klo 12-18 ja sinne on vapaaehtoinen kahden euron sisäänpääsymaksu, jonka saa suorittaa tai jättää suorittamatta heti pihalle mennessä pieneen säästöpossuun.

Possut karsinassaan
Hinku ja Vinku olivat päiväunilla ja kuorsasivat oikein antaumuksella.
Advertisement

2 Comments Lisää omasi

  1. Miia sanoo:

    Hei, miten löysitte perille, en löydä osoitetta.

    Tykkää

    1. Hei, ei ole minullakaan tarkasta osoitteesta tietoa, mutta perille löysi hyvin, kun kääntyi Kustavintieltä kohti Rahia (Rahintielle?). Risteyksessä oli opastekylttikin 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s