Veneilyä Kustavissa

Mökkeilemme usein Kustavissa ja nyt, kun jotenkin ihmeen kaupalla minun meripahoinvointini on hieman helpottanut, olemme ruvenneet veneilemään. Paikkoja, joissa tykkäämme käydä veneellä ja välillä autollakin ovat Peterzens Kustavissa ja Vanha Koulu Vartsalassa.

Peterzensin majakka
Peterzensin majakka

Peterzensillä voi lounastaa herkullisesta buffet-pöydästä, istahtaa lasilliselle tai jäätelölle, pelata minigolfia tai shoppailla sisustustavaroita ja vaatteita. Mikä onkaan sen mukavampaa kuin istua kylmä lasillinen edessä, ihastella komeita veneitä ja nauttia kesäillan lämmöstä.

Peterzensin sisustuspuoti
Peterzensin sisustuspuoti
Peterzensin ihanat vanhat tuolit
Peterzensin ihanat vanhat tuolit

Vanhassa Koulussa on ihana piipahtaa kahvilla ja jättikokoisella korvapuustilla, munkilla tai suussa sulavalla suklaakakulla, slurp.. Samalla voi shoppailla kotiin jotain pientä kivaa tai ostaa tuliaisia kotona odottaville kukkien kastelijalle tai koiravahdille.

Vanhan koulun sisustuspuolta
Vanhan koulun sisustuspuolta

Olisi mahtavaa kuulla lisää hyviä vinkkejä veneilypaikoista Kustavin lähettyvillä! Ihan Ahvenanmaalle saakka en usko, että mahani kestää, mutta lähisaaria voimme koluta 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s