Muistamiset päiväkotiin

Näin keväällä on mukava muistaa päiväkodin tätejä, jollain pienellä persoonallisella lahjalla. Mielestäni lahjan ei tule olla suuren suuri tai kallis, saatikka krääsää, vaan mielummin jotain syötävää, itsetehtyä tai muuten tarpeellista. Ja jotta heti voin mainita poikkeuksen, olemme kerran ostaneet jouluksi isot paperiset tähdet neutraalin värisinä ja mukaan laitettiin polkakarkkitikut (sellaiset kävelykepin näköiset).

Alla pari ideaa, jotka saa vapaasti ottaa omaankin käyttöön!

Tänä vuonna meillä oli kaksi erillistä päiväkotia, johon piti keksiä muistamiset ja päädyin kierrättämään toiseen vanhaa ajatustani taukohuoneen hedelmäkorista. Ostin Finnmarista suuren metallisen valkoisen tarjottimen, jossa oli kauniita kuvioita ja täytin sen erilaisilla hedelmillä. Pyrin ostamaan helposti työpäivän lomassa syötäviä hedelmiä kuten päärynöitä ja appelsiineja, ja sekaan vähän erikoisempiakin, kuten passionhedelmiä, ananaskirsikkaa ja karambolaa. Tarjottimesta tuli oikein herkullisen näköinen ja tädit tuntuivat tykkäävän. Tarjotin jää kuulemma päiväkodin käyttöön, joten siitä on jatkossa iloa myös lapsille.

HedelmäkoriHedelmäkori

Toiseen päiväkotiin keksin idean Rooman matkallani. Italiassahan on kaiken maailman ruokaherkkuja ja yhdessä kaupassa, kun kiertelin kuola valuen, osui silmääni erilaisia maustettuja risottoja. Valitsin laajasta valikoimasta klassikkomaun basilikaa ja tomaattia. Mukaan pakettiin löysin lähikaupastamme suomalaiset pihvitomaatit ja basilikat, yksi pikaruoka valmiina nautittavaksi hälisevän työpäivän jälkeen. Aika hyvä idea, vaikka itse sanonkin! Nämä pakkasin kinkunpaistopusseihin ja leikkasin kulmiin pienet reiät, ettei basilika ehdi nuupahtamaan päivän aikana. Lisäksi tytär askarteli jokaiselle tädille omanlaisensa kortin tarroineen kaikkineen.

Risottoa, tomaattia ja basilikaa

Risottoa, tomaatti ja basilikaa

Minkälaisia ideoita sinulla on ollut pienistä lahjoista näin kevään kynnyksellä? Olisi kiva saada lisää vinkkejä tuleville vuosille.

Advertisement

2 Comments Lisää omasi

  1. Hanna sanoo:

    Loistavat ideat! Me taidetaan viedä tylsästi cavapullot 😂

    Tykkää

    1. No ei ne kuohuvatkaan huonot ole! 😃🥂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s