Pikaiset munkit

Olin ajatellut, että en tekisi tänä vappuna munkkeja, enkä siksi ollut etsinyt uutta reseptiä testattavaksi. Tänään iski kuitenkin hirveä himo, eikä ollut aikaa odotella kohoamista. Joten laitoin Googleen hakusanoiksi ”munkki ilman hiivaa” ja päädyin Dansukkerin sivuille. Tein puolikkaan taikinan ja se riitti oikein hyvin kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle 😋

Munkit

Taikinasta tuli löysähköä ja sen sai lusikalla pudotella öljyn sekaan: varsin nopeaa ja näppärää, kun taikinaa ei tarvinnut pyöritellä käsissä ja kohotella! Hiivattomuuden takia munkit oli ehkä hivenen tuhdimpia kuin hiivamunkit, mutta maku oli kyllä yhtä hyvä ja lisäksi vähemmän närästäviä kuin hiivalliset serkkunsa 😉

Jännittävintä koko operaatiossa oli jälleen öljyssä paistaminen, mutta hyvin selvisin ilman sammutuspeitettä!

Munkit paistumassa

Hauskaa vappua! Glada Vappen! 🥂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s