Kasvua ilmassa

Tänä vuonna en saanut aikaiseksi siementen tilausta kasvihuonetta varten, ennen kuin maaliskuussa, mikä tarkoitti sitä, että istutuspuuhiin päästiin lasten kanssa vasta maaliskuun loppu puolella. Tämä saattoi kuitenkin olla onni onnettomuudessa, sillä nyt näyttäisi siltä, että taimet eivät ehdi hujahtaa aivan mahdottoman kokoisiksi ennen kasvihuoneeseen siirtoa. Joinakin vuosina taimet ovat jo tässä vaiheessa olleet liian suuria kasvatusruukkuihinsa ja olen saanut metsästää ruukkuja sekä multaa, että kasvit eivät kuolisi ennen aikojaan ravinnon ja veden puutteeseen.

IMG_3235

Tänä vuonna koitin hillitä istutusvimmaani ja laitoin kasvamaan vain muutaman ruukun per laji. Eli sukulaiset ja ystävät eivät välttämättä tänä vuonna joudu ottamaan taimia omiin puutarhoihinsa. 😉 Kasvamassa on nyt kurkkua paria lajia, tomaattia kolmea eri lajia, maissia, koristekurpitsaa, mansikkakoisoa aka ananaskirsikkaa, paprikaa, basilikaa, timjamia ja edessä suuret kasvit ovat valkoisia dahlioita.

Myös tahatonta kasvua on ollut havaittavissa, nimittäin vihanneslaatikossa… Miten joka vuosi tähän aikaan, unohdan käyttää perunat heti ostamisviikolla ja sitten, kun perunoita tarvitsisi on näky tämä:

Perunakin kasvaa

Kasvua on ollut nähtävissä myös työuran puolella, mutta siitä joku toinen kerta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s