Pahoittelulla pääsee pitkälle

IMG_3196

Kävimme tänään pitkästä aikaa pikkumiehen kanssa herkuttelemassa ja pienillä ostoksilla Tiirinkosken tehtaan kahvilassa ja myymälässä. Kiersimme ensin myymälän ihastellen kevään uutuuksia, varsinkin yhtä kuparin sävyistä tarjotinta ja siirryimme sen jälkeen kahvilan jonoon.

Hetken pähkäiltyäni päädyin tilaamaan latten, pillimehun ja vohvelin jäätelöllä. Kahvila oli täynnä, joten kun olimme istuneet hetken tuli meidän kanssa samaan pöytään kolme naista. Heidän vohvelinsa saapuivat ja ympärillä muillekin, meidän jälkeen tulleille alkoi vohveleita satelemaan, mutta meidän vohvelia ei näkynyt eikä kuulunut. Kävelin tiskille kyselemään vohvelin ja latten perään ja selvisi, että ne olivat unohtuneet ruuhkan takia. Myyjä omasi kuitenkin loistavan asiakaspalveluasenteen; hän pahoitteli heti asiaa ja toi sen lisäksi reilun kourallisen Lakridsin herkkuja. Latte ja vohveli saapuivat pian tämän jälkeen runsaiden pahoittelujen kera. Hienosti pelastettu tilanne! Asiasta ei jäänyt pahaa makua suuhun (varsinkaan herkkuvuoren vuoksi), kun myyjä pahoitteli heti eikä ruvennut selittelemään. Pienellä sanalla pääsee pitkälle, tällä kertaa ensimmäiseksi kirjoitukseksi tähän blogiin.

Latte oli hyvä ja vohveli herkullinen sekä täyttävä siihen käytettyjen härkäpapujauhojen ansiosta. Lakridsin herkkuja saimme niin paljon, että niitä riitti iltaankin, josta puheen ollen taidan mennä hakemaan muutaman! 🙂

IMG_3195

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s